Announcement:

The technology of the world heart beats here.

Monday, April 21, 2014

Your Site Adsense ?

Google Adsense Site, blogunuza ve aşağıda yazılan size bilgileri okuyarak kendinizi test edebilirsiniz, olmadığını belirlemek için Adsense içerik reklam gösterimleri için.
Senin sorunlarına uygulamak için Adsense durumunu kontrol etmek ve analiz etmek onun talepleri için Adsense, bu sorunları çözmek mümkündür.
Ben sorunları ve mümkün olduğunca en son güncellemeleri ile sıkça sorulan soruları size, blogun yazarların çoğu anlatmaya çalışacağım aşağıda yardımcı olacaktır.

1.. İlk Web Sitesi / Blog. Blogger, bir blog kullanarak bir web sitesi oluşturabilir, kısa bir süre içinde blogunuza incelenmesi kategorisinde benim mesajların Road haritası, yapılandırabilirsiniz.
2.. Sizin için Web sitesi, kaliteli içerik oluşturmanız gerekir. Yazma kuralları mümkün olduğu kadar, telif hakkı (resim, video, film) saygı sayısal basamak kullanılması, önemli bir konudur.
. 3. İçerik ve neden önemlidir; İçerik, bu içermelidir tanımlayıcı metin tabanlı bilgi zengin ve etkileyici olmalıdır. Lütfen tanımını açıklayan tanımlayıcı bilgileri hedef türü. Google Adsense tarayıcılarının yayınları belirlemek gerekir ki, içeriğindeki reklam içeriğini tarayabilir. Sayfalarınız reklamverenler reklamverenlerin Sitesi / Blog, size çekmek mümkün ne olması gerektiğini belirlemek için sayfa tanıtımı için. Ilgi türü, hedef alınabilir ve bulmak ve kontrol etmek için tarayıcınızda düzenli Adsense neden olmamalıdır hiçbir neden yoktur.
4.. Adsense paletli sergiler çalışan bir haftalık. Biz Örümcekler, otomatik veri işleme merkezleri toplamak Adsense tarayıcı bilgileri sonuçlarını analiz etmektir. E-posta hesabınıza cevapların sonuçları olumlu ya da gördüğünüz gibi negatif var. Adsense Eğer geç bir hafta veya on gün içinde cevap için geçerlidir.
18 yaşını almak için 5. Adsense reklamları doldurmanız gerekmektedir
6.. Adsense, aşağıdaki şekilde ifade edilir başarılı bir formüldür.
Zengin içerikli page = yüksek hedefli reklamlar
Iyi hedeflenmiş reklamlar + ilgilenen kullanıcılar = Sağlıklı tıklama ve dönüşüm oranları
Sağlıklı tıklama ve dönüşüm oranları = Başarı!
7. Adsense 18. büyük kullanıcı yaşı, sen Şartları ve fatura adresinizin ülkede ŞARTLARI kabul edilir ulaştı. Bulunduğu ülkeyi seçin, fatura adresi için Şartlar ve Koşullar bakın lütfen. "Ifadesi yer aldı.
Bizim dipnotlar ile ilgili şartlar ve koşullar birçok blog kullanıcılara okuma, neden benim Reklamlar görüldü değil değil mi? Adsense beni onaylamaz neden oluyor? sorusu sık sık sorulur.
8. Kesinlikle aşağıdaki linki kontrol edip sitenizi Adsense politikaları, göndermeden önce Your Adsense uygulama.
Adsense Politikaları
9. Blogger (Blogspot) 9. Bizim yazarlar kullanan farklı uzantılı blog alarak değiştirir Blogger (Blogspot) ve Blogspot Domain uzantısı mevcuttur. 6 ay şeklinde onayından sonra blog, sitede, forum, Blogger Adsense reklam birçok rastlamaktayim yorumlanmasında verir.
Bu ifade yanlış bir bilgidir. Doğruluk yazılı olduğu, işitme, ondan olduğu doğrulandı yazılı ve kapsadığı konular ile bunlara eklemek olmuştur.
6 ay beklemek Adsense reklamları?

Adsense, şu şekilde bu soruya cevap resmi sitesi açıklar.
"Çin ve Hindistan, bazı yerlerde, 6 ay için kendi sitelerini sahibi olması için en az yayıncılar da dahil olmak üzere. Bu bizim reklam ağının kalitesini ölçer ve reklamverenlerin ve yayıncıların mevcut bizim aldığımız çıkarlarını korumak için emin olun."
Sonuç olarak, bir ders için 6 ay beklemek için Adsense reklamlarını kullanmak için Türkiye'de yapılan bir açıklamada söz konusu değildir. Daha önce yoktu bu madde açıklaması. Ancak, zaman gibi maddelerin zaman değiştirebilir ve seni kontrol etmek gerektiğini hatırlatmak isterim.
Yukarıda açıklanan 10. Blogger blog veya sitenizin özellikleri düşünüyorsanız eğer kapsamındadır,
Bu üç adım, uygulamanıza Google Adsense, buradan yapabilirsiniz.
Olumlu ya da olumsuz bilgi e-posta yoluyla gönderilen sonra uygulama hakkında bir hafta içinde incelenir.
11. Bu yazıyı fark edin. Son sıradan okuma kayıt sırasında Adsense birçok kişi olması muhtemeldir.
"Varolan Google Hesabı diğer Google hizmetlerine (örneğin Gmail, AdWords, Orkut) ile ilişkili bir AdSense hesabıyla kullanmak etkilemez.
Bu bilgiler daha sonra değiştirmek mümkün değildir, oturum açma bilgilerinizi seçmek dikkatli AdSense ile irtibata geçiniz. "

12. Blogger hesabınız bilgi, Adsense Adsense hesabı, hesap bilgileri kayıt sistemi, aynı olsun ile Gmail'i yarattı.
Share it Please

Unknown

hello to you to provide information about new technologies buradayim.yeniliklerden Follow us to be aware of. Other web site wwww.kuytucakkoyu.com

0 comments:

Post a Comment

Copyright @ 2013 Technology. Designed by Template Coder | Love for The Globe Press